Мультимедійний проект "Культурний шар"
Олійник Юрій Іванович
Надіслав: Олійник Юрій (13 січня 2010р.)
Анотація

         Мультимедійний ресурс «Культурний шар» являє собою набір різноформатної структурованої інформації (аудіо, відео, фото, комп’ютерна графіка), яка розділена на розділи відповідно формату зберігання і розташована за алфавітом. Вся інформація пов’язана з відповідними методико-дидактичними матеріалами та між собою за допомогою гіперпосилань. Інструментарій проекту «Херсонський державний університе», у рамках якого розгорнуто проект «Культурний шар» дозволяє змінювати інтерфейс відображення мультимедійних матеріалів (сортування) та здійснювати пошук необхідних ресурсів.

         Відсортовані та знайдені матеріали користувачі мають змогу без перешкод копіювати на клієнтські комп’ютери для використання у своїй роботі, враховуючи всі вимоги українського законодавства щодо авторського права.

Перехід до розділів проекту:

 

 МУЗИКА ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО РАРИТЕТНІ ВИДАННЯ

                

 

Мультимедійний проект "Культурний шар"

Шановні друзі!

 

Мультимедійний ресурс «Культурний шар» є одним із напрямків подальшого розвитку проекту «Херсонський віртуальний університет». Він не тільки надає можливість урізноманітнити методико-дидактичні та ілюстративні матеріали навчальних дисциплін, а ще і виступає одним з компонентів сучасного навчально середовища.Г

     Головна мета проекту - створення найбільш сприятливих умов за для формування творчої особистості майбутніх викладачів, фахівців освітньої галузі, наукових працівників, митців. Підживлення творчого потенціалу професорсько-викладацького складу університету, надання нових можливостей методико-ілюстративного забезпечення вивчаємих дисциплін, виховної та науково-дослідницької роботи.

 

Використання потенціалу інформаційно-комп’ютерних технологій дозволить донести найкращі зразки культури та мистецтва до широкої аудиторії студенства і викладачів, підняти рівень викладання навчальних дисциплін на рівень сучасних європейських стандартів, створити певні умови для розвитку і поширення культурного середовища нашого університету, міста, регіону.

Обговорення
Обговорити (0 коментарів)

Авторизація:

Реєстрація / Забули пароль?
Публікація
Назва:
Мультимедійний проект "Культурний шар"
(Книга)
Дата изменения:
28 листопада 2013р., 12:54 PM
Оцінка:
Всього оцінок: 0

Оцінювати публікації можуть тільки зареєстровані користувачі

Просмотров: 9316

Опитування Чи брали Ви участь в дистанційному навчанні?
Мені це нецікаво 51
Ні, але хочу спробувати 155
Так, в ролі тьютора (студента) 180
Всього голосів: 386
Результати...
Зареєструйтесь, щоб голосувати
Всі закладки...