Програми вступної кампанії
доцент Гурова А.І.
Надіслав: Лозинська Лілія (15 квітня 2015р.)
Анотація

 На ІІ курс спеціальності 227 Фізична реабілітація можуть вступати випускники медичних коледжів (молодший спеціаліст), вищих училищ фізичної культури (молодший спеціаліст) та особи, які бажають отримати другу вищу освіту, за наявності вакантних місць, на денну та заочну форми навчання, лише на контрактну основу, за результатами фахового вступного випробування з анатомії людини (співбесіда).

1. Програма фахового вступного випробування (співбесіди) з Анатомії людини для здобуття ступеня освіти "бакалавр" на базі освітньо-кваліфікаційного рівня "молодший спеціаліст" (за "неспорідненим напрямом," денна, заочна форми навчання) (Галузь знань: 22 Охорона здоров'я; спеціальність 227 Фізична реабілітація) 

2. Програма фахового вступного випробування (співбесіди) з Анатомії людини для здобуття ступеня освіти "бакалавр" на основі освітньо-кваліфікаційного рівня "молодший спеціаліст" (базової або повної вищої освіти / та осіб, які не менше одного року здобувають ступінь бакалавра та виконують у повному обсязі навчальний план (денна та заочна форми навчання) (Галузь знаннь: 22 Охорона здоров'я; спеціальність: 227 Фізична реабілітація) 

3. Програма додаткового вступного випробування (співбесіди) з Анатомії людини для здобуття ступення освіти бакалавр на основі освітньо-кваліфікаційного рівня "молодший спеціаліст" (за "неспорідненим напрямом", денна та заочна форми навчання) (Галузь знань: 22 Охорона здоров'я спеціальність 227 Фізична реабілітація)

4. Програма фахового вступного випробування із фізичної реабілітації для здобуття ступеня магістрана основі базової або повної вищої освіти (денна, заочна форми навчання) 

5. Програма додаткового вступного випробування (співбесіди) з анатомії людини для здобуття ступеня магістра на основі базової або повної вищої освіти (за неспорідненим напрямом) (денна, заочна форми навчання) 

Програма фахових вступних випробувань з анатомії людини
Програма додаткового фахового вступного випробування (співбесіди) з Анатомі людини
Програма додаткового вступного випробування (співбесіди) з Анатомі людини
Програма фахового вступного випробування із фізичної реабілітації
Програма додаткового вступного випробування (співбесіди) з анатомії людини для здобуття РВО магістр
Обговорення
Обговорити (0 коментарів)

Авторизація:

Реєстрація / Забули пароль?
Публікація
Назва:
Програми вступної кампанії
(Робоча програма / Учбовий план)
Дата изменения:
15 березня 2017р., 12:22 PM
Оцінка:
Всього оцінок: 0

Оцінювати публікації можуть тільки зареєстровані користувачі

Просмотров: 5924

Опитування Наскільки легко користуватися системою "Херсонський Віртуальний університет"?
1 98
2 25
3 25
4 23
5 57
6 32
7 52
8 44
9 48
10 119
Всього голосів: 523
Результати...
Зареєструйтесь, щоб голосувати
Всі закладки...