Перелік питань для підготовки до контр. роботи з дисц. Основи кулінарної майстерності
викладач Ярошенко Н.Ю.
Надіслав: Знаменська Ольга (23 березня 2018р.)
Анотація

Перелік питань для підготовки до контр. роботи з дисц. Основи кулінарної майстерності

Перелік питань для підготовки до контр. роботи з дисц. Основи кулінарної майстерності
Обговорення
Обговорити (0 коментарів)

Авторизація:

Реєстрація / Забули пароль?
Публікація
Назва:
Перелік питань для підготовки до контр. роботи з дисц. Основи кулінарної майстерності
(Практичні заняття)
Дата изменения:
23 березня 2018р., 1:39 PM
Оцінка:
Всього оцінок: 0

Оцінювати публікації можуть тільки зареєстровані користувачі

Просмотров: 3506

Опитування Яким ресурсом системи "Херсонський Віртуальний Університет" Ви найчастіше користуєтеся?
відкритої групою 79
групою дистанційного навчання 116
е - бібліотекою 99
Всього голосів: 294
Результати...
Зареєструйтесь, щоб голосувати
Всі закладки...