Методичні рекомендації до виконання курсових робіт з дисц. Основи кулінарної майстерності
викладач Дзюндзя О.В.
Надіслав: Знаменська Ольга (31 жовтня 2012р.)
Анотація

Методичні рекомендації до виконання курсових робіт з дисц. Основи кулінарної майстерності

Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисц. Основи кулінарної майстерності
Обговорення
Обговорити (0 коментарів)

Авторизація:

Реєстрація / Забули пароль?
Публікація
Назва:
Методичні рекомендації до виконання курсових робіт з дисц. Основи кулінарної майстерності
(Практичні заняття)
Дата изменения:
31 жовтня 2012р., 10:45 AM
Оцінка:
Всього оцінок: 0

Оцінювати публікації можуть тільки зареєстровані користувачі

Просмотров: 6653

Опитування Наскільки легко користуватися системою "Херсонський Віртуальний університет"?
1 98
2 25
3 25
4 23
5 57
6 32
7 52
8 44
9 48
10 119
Всього голосів: 523
Результати...
Зареєструйтесь, щоб голосувати
Всі закладки...