e-Бібліотека

Вибрана секція: Основи кулінарної майстерності

Нижче представлений список публікацій електронної бібліотеки. Виберіть публікацію та натисніть "Перейти до публікації" щоб перейти до змісту.

pk Найменування Автор(и) Дата публікації
f7d06031-6e27-4c35-ae8f-a8bc69c5c1cf Методичні рекомендації до виконання курсових робіт з дисц. Основи кулінарної майстерності викладач Дзюндзя О.В. 31 жовтня 2012р., 9:52 AM
dafa818c-4432-47a6-99da-74b6972459ec Перелік питань для підготовки до екзамену з дисц. Основи кулінарної майстерності викладач Ярошенко Н.Ю. 31 жовтня 2012р., 9:08 AM
b6a286c7-31be-458e-a0d4-4475bc8961b5 Перелік питань для підготовки до контр. роботи з дисц. Основи кулінарної майстерності викладач Ярошенко Н.Ю. 23 березня 2018р., 1:37 PM
6dcebedd-5373-4ede-9f0c-b3a8e682b8a4 Перелік питань до виконан. самостійної роботи з дисципліни Основи кулінарної майстерності викладач Ярошенко Н.Ю. 28 жовтня 2013р., 12:57 PM
2950d382-dd81-4362-b571-67c44adc5755 План практичних занять з дисципліни Основи кулінарної майстерності викладач Ярошенко Н.Ю. 30 жовтня 2012р., 1:29 PM
273cdce6-0091-445b-a442-4ee98d1397bb Плани лекційних занять з дисципліни Основи кулінарної майстерності викладач Ярошенко Н.Ю. 30 жовтня 2012р., 1:41 PM
fb71fb77-e91d-48d0-9650-9507f512dccd Робоча програма з дисципліни Основи кулінарної майстерності викладач Ярошенко Н.Ю. 15 жовтня 2012р., 10:48 AM
2ebee9b2-fd94-402d-8f95-276a6a1d9694 Список рекомендованих джерел з дисц. Основи кулінарної майстерності викладач Ярошенко Н.Ю. 23 березня 2018р., 1:25 PM
756d97e8-aa5f-4d9d-9434-e577219016a8 Тематика курсових робіт з дисц. Основи кулінарної майстерності викладач Ярошенко Н.Ю. 23 березня 2018р., 1:32 PM

Авторизація:

Реєстрація / Забули пароль?
Опитування Яким ресурсом системи "Херсонський Віртуальний Університет" Ви найчастіше користуєтеся?
відкритої групою 80
групою дистанційного навчання 116
е - бібліотекою 100
Всього голосів: 296
Результати...
Зареєструйтесь, щоб голосувати
Всі закладки...